Esküvői dekoráció

3 szokatlan dekoriációs ötlet esküvőre

Mindenki emlékezetes esküvőről álmodozik, amelyről évek múlva is beszélnek… Pont ezért olyan fontos része a dekoráció is a tervezgetésnek!

Ki ne szeretné, hogy lenyűgöző esküvője legyen? A tökéletes ruha, frizura, smink, szertartás persze alap, de az esküvői dekoráció is legalább ugyanennyire fontos! Nem kell feltétlenül a végletekhez, extrémitásokhoz vonzódni ahhoz, hogy olyan lagzija legyen az ifjú párnak, hogy azt még akár évek múlva is emlegessék – néha a legegyszerűbb ötlet a legjobb.

Virágos háttér

A virágok összehangolása a padlótól a plafonig – és tökéletes hely fotózkodásra, szelfizésre, még a vendégek számára is! Használjátok az esküvői virágokat, legyen a fal összhangban a menyasszonyi csokorral, illetve az asztalok dekorációjával is. Hiszen az esküvői asztaldíszek virágból a legszebbek, igaz?

Valószínűtlen párosítások

Kelkáposzta és rózsa a hagyományos esküvői rózsacsokor helyett? Tudjuk, először nagyon furának tűnik, de hidd el, működik! Némi kreativitás és bátorság, és a klasszikus virágokat teljesen fel tudod dobni a konyhakerted egy-egy darabjával. Csak bátran!

Gyümölcsöket az asztalra

És itt most nem a desszertasztalra gondolunk, hanem a dekorációra. Az esküvői asztaldíszek virágból a legszebbek, de miért ne csempészhetnél hozzájuk például egy-egy fürt szőlőt? Teljesen más karaktert ad a díszítésnek. A legjobb, ha idénygyümölcsöt tudsz szerezni és beleilleszteni a kompozícióba!