Online virágküldés

Romantika könnyen, online

Számtalan oka lehet annak, hogy virágot küldjünk valakinek – egy fontos eseményről való megemlékezés, érettségi vagy ballagás, esetleg pusztán egy romantikus gesztus.

A „virágok nyelve” a viktoriánus időkben alakult ki, létrehozva ezzel a floriográfiát. Az előző évszázadok során különösen odafigyeltek arra, ki és milyen virágot, csokrot ad a másiknak, hiszen a virágok tulajdonképpen titkos üzenetek voltak, amivel érzelmeket, vágyakat vallottak meg egymásnak a szerelmesek. Tulajdonképpen ez is egyfajta kommunikáció volt, és ma is igen fontos hagyományról van szó.

A virágkereskedőknek olyannyira széles a tárháza, hogy minden eseményre, pillanatra, érzelemre tudnak ajánlani egy alkalomhoz illő virágcsokrot. Az online virágrendelés pedig közel sem annyira személytelen lehetőség, mint gondolnánk elsőre, cserébe végtelenül egyszerű!

A legszebb dolog pedig, ha szerelemből, szeretetből van kinek virágot küldeni – legyen ez az udvarlási fázisban, vagy a 20. házassági évforduló emlékére, de egy gyönyörű rózsacsokor születésnapra is biztosan mosolyt csal az ünnepelt arcára. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a virágdobozok is. Virágbox rendelés esetén is a legnagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel járunk el, csakis a legszebb szálakat tesszük bele a dobozba.

Egy szál, vagy egy csokor virággal néha könnyebb elmondani az érzéseinket, mint szavakkal, a virágok rendelése pedig sosem volt még ennyire könnyű! Érdemes kipróbálni ilyen módon is a virágrendelést!