Esküvői dekoráció

3 szuper ötlet esküvői dekorációra

Tervezgeted a nagy napot, de nincs ötleted a dekorációra? Itt van pár trendi tipp!

A legutóbbi esküvői divat kezd távolodni a bohém hangulattól, az élénk, fémes színek törnek előre, amelyet a meleg fények és a vintage lágyítanak. Ha szeretnél valami szupertrendi esküvői dekorációt, van pár ötletünk, amelyekből meríthetsz az esküvőszervezés során!

Városi vintage

Próbáld ki a hagyományos, klasszikus izzókat! Ha nem kapnak burákat, gyönyörű, meleg fénnyel árasztják el a termet, de ha csak egy kisebb részen világítanak, az is igazán mutatós.

A világító dobozok is egyszerre szépek, illetve praktikusak: használd őket a személyre szabott információkkal, például az esküvő dátumával vagy a házaspár nevével.

A természetes anyagokat és a lágy színeket bátran lehet használni, textilben pedig mindenképp a vászon legyen előtérben!

Elvarázsolt erdő

Egy tündérmese főszereplője lehet az ifjú pár, ha buja, zöld, színes virágokat használ dekorációs elemként. A virágcsokrokba kerüljenek nagy, zöld levelek is! Egy visszafogott, lila esküvői dekoráció pedig csak még jobban feldobja a természet ihlette zöld hangulatot.

Fémes csillogás

Az élénk színeket sem kell hanyagolni! A réz és a rózsaarany meleg hangulatot árasztanak magukból, ha a pasztell árnyalatokat mély, fémes hangulat váltja fel, biztosan magával ragadja majd a hangulat a násznépet. Nem kell félni a feketétől sem – bár óvatosan vele, nem szerencsés, ha túlzott dominanciához jut. Esküvői virágok tekintetében itt lehet a legszabadabbnak lenni, ez a stílus bármit elbír.