Fekete fokhagyma kapszula

4 eset, amikor fekete fokhagyma kapszulát egyél – és egy fontos kivétel

Mikor voltál utoljára influenzás? Hányan mondták neked akkor, hogy egyél fokhagymát mézzel? Lehet, hogy legutóbb éppen senki, de tedd a kezedet a szívedre! Életedben biztos, hogy nagyon sokszor mondták már. Én most azt mondom neked, ne fehér fokhagymát, hanem fekete fokhagymát egyél. És ne csak influenza gyógyítására. 4 esetet mutatok be, amikor jól jön a fekete fokhagyma extraktum. És egyet, amikor nem.

1. Ha hajlam van a családodban a rákos megbetegedésre

A fekete fokhagyma megelőzi a rákos sejtek elszaporodását. Ezt úgy tudja elérni, hogy serkenti a fehérvérsejtek növekedését, amelyek fölfalják a rákos sejteket.

2. Ha a szervezetedben próbálsz kiirtani egy gombát

A fekete fokhagyma egyik hatóanyaga révén jól veszi fel a harcot a szervezetedben levő gombákkal. Hogy mikor és mennyire van szükséged ahhoz, hogy egy gombás fertőzéstől megszabadulj, azt bátran kérdezd meg a Vitamed oldalán, ahol azt is megtudhatod, hogy mennyi most a fekete hagyma kapszula ára.

3. Ha utálod a fokhagymaszagot

A fekete fokhagyma nem más, mint magas hőfokon és magas páratartalom mellett, nagyjából egy hónapig érlelt fokhagyma. Az érlelés egyik remek hatása, hogy a fokhagyma illatáért felelős anyag mennyisége jelentősen csökken.

4. Ha erősítened kell az immunrendszeredet

Az influenza utálatos dolog, erős immunrendszer kell ellene – fekete fokhagymával erősítheted.

+1. Ne fekete fokhagymát egyél, ha kullancsot akarsz riasztani!

A fokhagyma illatanyaga riasztja el a kullancsokat. A fekete fokhagyma kapszulában ebből kevés van, így erre a célra a hagyományos fokhagyma kapszulát ajánljuk.