Vörös rózsacsokor

1 virág 4 színe avagy mit tesz a színkülönbség?

Ismersz olyan embert, aki nem örül annak, ha rózsát kap ajándékba? Mégis láttad valaki arcán, hogy amikor átnyújtottál neki egy vörös rózsa csokrot, akkor zavarba jött? Ebből a cikkből megtudhatod, hogy vajon mire gondolt az illető – és hogy legközelebb milyen színű virágot vigyél neki. Sőt! Arra is rá fogsz érezni, hogy ha nem személyesen adod át a rózsacsokrot, akkor hogyan élj a virágcsokor küldés lehetőségével.

Mit mond a vörös rózsa?

Talán ez az a szín, melynek jelentésével a legtöbben tisztában vannak. A vörös rózsa egy szerelmi vallomás. Az 50 szálas rózsacsokor maga a rajongás teljes kinyilatkoztatása. Ha rózsacsokrot rendelsz és 50 szálat kérsz, ne lepődj meg, ha azt kérdezik tőled: hát ilyen nagy a szerelem?

Mit mond a fehér rózsa?

Ha egy kedves kislány születésnapjára rózsacsokrot küldesz, akkor választhatod a fehér rózsát. Ennek egyik jelentése ugyanis az, hogy nagyra becsülöd őt. A másik jelentése, hogy ártatlannak tartod.

Mit mond a sárga rózsa?

Biztos ismered a sárga irigység kifejezést. Sokan, amikor sárga rózsát kapnak, arra gondolnak, hogy irigységgel vádolják őket. Sárga rózsát annak vigyél, aki megérti, hogy te csak azért éppen sárga rózsából köttettél csokrot, mert vidámnak tartod őt.

Mit mond a rózsaszín rózsa?

Rózsaszín rózsával a kecsességet és a fiatalságot szokták kifejezni. Szerinted mi lenne, ha egy virágnyelvet nem beszélő, idős hölgynek rózsaszín rózsát küldenél? Kérdezd meg a rózsacsokor küldésben szakértőnek bizonyult Szépérzék csapatától most!