névnapi és születésnapi ajándék nőknek

Őszi ajándék ötletek nőknek

Azoknak, akik szeretnek a szezonhoz illő ajándékokkal kedveskedni, bizony feladhatja a leckét egy-egy olyan időszak, amikor nincs olyan jellegzetes ünnep, amihez külön ajándéktárgyakat készítenek. Ekkor inspirációra lehet szükségünk, hiszen nem mindig jutnak eszükbe a megfelelő ajándék ötletek nőknek.

Ajándék ötletek nőknek

Kezdjük azzal az ajándékkal, aminek biztos, hogy minden nő örül: ez a virág. Alkalomtól és a közöttünk lévő kapcsolattól függ az, hogy milyen virágokból álló és mekkora csokrot érdemes adnunk. Vörös rózsát például köztudottan a szerelem és szenvedély hírvivőjeként szoktunk akadályozni, de azt már kevesebben tudják, hogy a szegfű is komoly érzelmeket közvetít. Üzleti találkozók alkalmával vagy női üzleti partnerünk születésnapjakor vagy névnapjakor érdemes orchideából álló csokrot vagy cserepes orchideát ajándékoznunk, ugyanis ez a virág a műveltséget és az eleganciát egyszerre jelképezi.

Manapság nemcsak a virágcsokrok, de a virágboxok is nagyon népszerűek. Rendeljünk akár rózsaboxot, akár vegyes virágboxot, a hatás garantáltan nem marad el. A virágdoboz előnye az is, hogy egy idő után magától kiszárad, így a megajándékozott nő számára örök emlék lehet a virág. Ráadásul könnyen elrejthetünk a virágok között apró ajándékokat, feliratokat. Akár egy lánykérést is kreatívabbá tehetünk egy virágboxba rejtett gyűrűvel.

Habár szokás szerint advent és húsvét az ajtódíszek időszaka, az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak a szezonhoz illő kopogtatók. A home dekor kedvelői ezért biztosan kitörő örömmel fogadnak ősszel is egy stílusos kopogtatót vagy egyéb otthonukba illő dekorációs elemeket: képkereteket, kaspókat, vázákat.

Általánosan igaz, hogy egy jó ajándékutalvánnyal sem lehet mellélőni a jeles alkalmakkor. Habár megfordulhat a fejünkben, hogy ez egy sablonos ajándék, azért gondoljunk csak bele, hogy annyira legalább ismernünk kell hozzá az illetőt, hogy tudjuk: például új ruhára, kertészeti eszközre vagy akár bútordarabra vágyik éppen és hogy melyik az az üzlet, ahol szívesen meg is vásárolná az adott dolgot. Persze nagy meglepetést jelent, ha a vágyának tárgyával érkezünk a születésnapi paryra vagy névnapozásra, de ha biztosra akarunk menni, az ajándékutalvány a legjobb választás.